VLASS, PUUR GASTRONOMIE

vlass-teek

Gastvrouw Tineke heet u van harte welkom. Met passie voor het vak staan wij iedere dag klaar, om u gastvrij te ontvangen in een warme, gezellige en ongedwongen sfeer.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëren chefs Stefaan en Elien samen uitzonderlijke gerechten.

Onze sommelier Kenzo geeft een mooie collectie aan bekende en onbekende wijnen aangelegd en weet bij ieder gerecht, de beste wijn te adviseren. Met veel enthousiasme en kennis vertelt hij u graag alles over de verschillende wijnen om u de ultieme culinaire ervaring te bieden.

vlass-teek

VLASS heeft een warm interieur met chique accenten, maar toch blijft de ambiance relaxt. Om de gast comfortabel te laten genieten hebben we gekozen voor witte linnen beklede tafels.

Het is een plek waar iedereen welkom is en waar iedereen zich thuis mag voelen. Om van de culinaire sensatie een echte beleving te maken, hechten wij veel belang aan gezelligheid. Daarom kiezen we bewust voor een intieme setting met een beperkt aantal plaatsen. Dat is wat VLASS charmant en elegant maakt.

In Middelkerke hebben we onze eigen driehoek gecreëerd tussen werk, familie en vrienden.
En nodigen u graag uit om daar deel van uit te maken.

Want genieten doe je samen.

SFEER

OVERNACHTING

vlass-teek

OPENINGSUREN

Gesloten op maandag, dinsdag en
donderdagavond

Vakantieperiode
9 oktober tot 18 oktober 2024

CONTACT

☟ Leopoldlaan 246, 8430 Middelkerke - info@vlass.be - 059 30 18 37

BTW 0679271895