MENU'S
LUNCH
THE NAVIGATOR MOMENT | |
---|---|
De chef's laten zich inspireren door het kunstwerk The Navigator Monument van Simon Dybbroe Møller. |
|
Verfijnd lunchmenu bestaande uit: | |
3 GANGEN | € 65,00 |
CHEFS STEFAAN EN ELIEN koken dagvers een dagelijks wisselende driegangen. De gerechten op deze menu zijn samengesteld met respect voor de natuur, we proberen zoveel mogelijk te werken met de producten die het seizoen ons biedt. |
|
4 GANGEN | € 95,00 |
5 GANGEN | € 115,00 |
Een vier of vijfgangenmenu met o.a. lekkers uit de Noordzee. De gerechten op deze menu zijn samengesteld met respect voor de natuur, we proberen zoveel mogelijk te werken met de producten die het seizoen ons biedt. |
|
⤚ HET NAGERECHT | |
Het nagerecht van het vier of vijfgangenmenu is een unieke creatie van chef Elien. |
|
⤚ WIJNEN | |
Onze wijnen zijn geselecteerd door onze sommelier Kenzo Lauwereins. ⬩Viergangen €95 met passende wijnen tot aan het nagerecht + €48. ⬩Vijfgangen €115 met passende wijnen tot aan het nagerecht + €58. |
DINNER
④ VOORPROEVERTJE | |
---|---|
Voorproevertjes | Fris | Zilt | Hartig |
|
④ VOORGERECHT 1 | |
Europese kreeft | Koolrabi | Karnemelk | Dille |
|
④ VOORGERECHT 2 | |
Oosterse bloemkool |
|
⑤ VOORGERECHT 3 | |
Griet | Spitskool | Gerookte steur | Royal Belgian kaviaar | Dashi * |
|
⑥ VOORGERECHT 4 | |
Risotto | Wintertruffel | Parmezaanse kaas | Bospaddestoelen ** |
|
④ HOOFDGERECHT | |
Polderhaas | Biet | Kastanje | Veenbes | Bloedworst |
|
④ NAGERECHT | |
2 X DESSERT ⬩Witte chocolade | Bergamot | Granny Smith + ⬩ Aardpeer | Beurre noisette | Pure chocolade | Grué de cacao |
|
MENU ⑥ GANGEN | € 155,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 68 Euro |
|
MENU ⑤ GANGEN | € 130,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 58 Euro |
|
MENU ④ GANGEN | € 105,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 48 Euro |
|
Indien u de kaaskar wenst ipv de 2 nagerechten, |
VAN DE KAART
De gerechten uit onze menu's zijn ook aan de kaart te bestellen: | |
---|---|
VOORGERECHTEN | |
Sint-Jacobsnoot | € 35,00 |
Rode biet | Peer | Sesam |
|
Kool on fire | € 35,00 |
Witte kool | Spitskool | Ui |
|
Nieroogkreeft | € 45,00 |
Butternut | Shitake | Ponzu |
|
Toast champignon | € 40,00 |
Wintertruffel |
|
HOOFDGERECHTEN | |
Polderhaas | € 55,00 |
Appel | Cantharel | Cognac "Fine Champagne" |
|
Limousin filet pur | € 55,00 |
Chefs way |
|
Noordzeevis | € 58,00 |
Volgends marktaanbod | Chefs way |