MENU'S
LUNCH
THE NAVIGATOR MOMENT | |
---|---|
De chef's laten zich inspireren door het kunstwerk The Navigator Monument van Simon Dybbroe Møller. | |
Verfijnd lunchmenu bestaande uit: | |
3 GANGEN | € 60,00 |
CHEFS STEFAAN EN ELIEN koken dagvers een dagelijks wisselende driegangen. De gerechten op deze menu zijn samengesteld met respect voor de natuur, we proberen zoveel mogelijk te werken met de producten die het seizoen ons biedt. | |
4 GANGEN | € 90,00 |
5 GANGEN | € 110,00 |
Een vier of vijfgangenmenu met o.a. lekkers uit de Noordzee. De gerechten op deze menu zijn samengesteld met respect voor de natuur, we proberen zoveel mogelijk te werken met de producten die het seizoen ons biedt. | |
⤚ HET NAGERECHT | |
Het nagerecht van het vier of vijfgangenmenu is een unieke creatie van chef Elien. | |
⤚ WIJNEN | |
Onze wijnen zijn geselecteerd door onze sommelier Kenzo Lauwereins. ⬩Viergangen €90 met passende wijnen tot aan het nagerecht + €48. ⬩Vijfgangen €110 met passende wijnen tot aan het nagerecht + €58. |
DINNER
④ VOORPROEVERTJE | |
---|---|
Voorproevertjes | Fris | Zilt | Hartig | |
④ VOORGERECHT 1 | |
Makreel | Tomaat (Philip Vermeulen) | Avocado | Yoghurt | |
④ VOORGERECHT 2 | |
Bloemkool | Vadouvan | Zure room | |
⑤ VOORGERECHT 3 | |
Zeeduivel | Wortel | Kokkels | Royal Belgian Caviar | |
⑥ VOORGERECHT 4 | |
Lasagne met handgepelde garnalen My Way | |
④ HOOFDGERECHT | |
Limousin | Zoete aardappel | Rode ui | Roquefort | Truffel | Tijm | |
④ NAGERECHT | |
2 X DESSERT ⬩ Mascarpone | Koffie | Amaretto | Koude sabayon van chocolade + Rabarber | Watermeloen | Yoghurt | Aardbei (Veramme Lombardsijde) | |
MENU ⑥ GANGEN | € 155,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 68 Euro ⬩ met passende bieren tot aan het nagerecht + 50 Euro ⬩ met passende infusies en sappen tot aan het nagerecht + 50 Euro | |
MENU ⑤ GANGEN | € 125,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 58 Euro ⬩ met passende bieren tot aan het nagerecht + 45 Euro ⬩ met passende infusies en sappen tot aan het nagerecht + 45 Euro | |
MENU ④ GANGEN | € 98,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 48 Euro ⬩ met passende bieren tot aan het nagerecht + 40 Euro ⬩ met passende infusies en sappen tot aan het nagerecht + 40 Euro | |
Indien u de kaaskar wenst ipv de 2 nagerechten, wordt een meerprijs gevraagd van 13 euro. Wenst u kaaskar en dessert wordt een meerprijs gevraagd van 20 euro. Menu wordt enkel geserveerd voor gans het gezelschap. |
VAN DE KAART
De gerechten uit onze menu's zijn ook aan de kaart te bestellen: | |
---|---|
Voorgerechten aan | € 30,00 |
Hoofdgerechten aan | € 48,00 |