MENU'S
LUNCH
Ontdek onze passie voor smaak en respect voor de natuur. | |
---|---|
Geniet van een verfijnde lunch samengesteld door Chefs Stefaan en Elien. Wij serveren een 3- of 4,5-gangenmenu dat met liefde en respect voor de natuur is gecreëerd. Onze gerechten worden bereid met de beste lokale en seizoensgebonden producten, waardoor iedere hap de pure smaak van het seizoen weerspiegelt. Laat je verrassen door een unieke combinatie van creativiteit en duurzaamheid, en beleef een culinaire reis waar ambacht en natuur samenkomen. |
|
Verfijnd lunchmenu bestaande uit: | |
3 GANGEN | € 65,00 |
4 GANGEN | € 95,00 |
5 GANGEN | € 115,00 |
⤚ WIJNEN | |
De unieke smaken van de gerechten maken het selecteren van bijpassende wijnen door sommelier Kenzo tot een uitdaging. Van harmonieus, samenspel tot stevig contrast, klassiek of nieuwe wereld, op de zorgvuldig samengestelde wijnkaart is de keuze onbeperkt.
|
DINNER
④ VOORPROEVERTJE | |
---|---|
Voorproevertjes | Fris | Zilt | Hartig |
|
④ VOORGERECHT 1 | |
Wilde Zeebaars | Daikon | Daslook | Tijgermelk |
|
⑤ VOORGERECHT 2 | |
All about asperges |
|
⑥ VOORGERECHT 3 | |
Sint-Jabsnoot uit Dieppe | Raap | Shiso | Royal Belguim Kaviaar * |
|
④ VOORGERECHT 4 | |
Handgepelde garnalen ‘ Signature Dish’ ** |
|
④ HOOFDGERECHT | |
Lam uit Texel | Aubergine | Miso | Sesam |
|
④ NAGERECHT | |
2 X DESSERT Panna cotta van witte chocolade | Kokos | Citroengras | Basilicum Popcorn Creme brulee | Dulce leche | Popcorn roomijs |
|
MENU ⑥ GANGEN | € 155,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 78 Euro |
|
MENU ⑤ GANGEN | € 130,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 68 Euro |
|
MENU ④ GANGEN | € 105,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 58 Euro |
|
Indien u de kaaskar wenst ipv de 2 nagerechten, wordt een meerprijs gevraagd van 18 euro. |
VAN DE KAART
De gerechten uit onze menu's zijn ook aan de kaart te bestellen: | |
---|---|
VOORGERECHTEN | |
Zeebaars | € 35,00 |
Daikon | Daslook | Tijgermelk |
|
All about asperges | € 38,00 |
Cèpes | Fromage Flandrien Grand Cru |
|
Sint-Jacobsnootjes uit Dieppe | € 40,00 |
Raap | Shiso | Royal Belgian Caviar |
|
Handgepelde garnalen | € 55,00 |
'Signature Dish’ |
|
HOOFDGERECHTEN | |
Lam uit Texel | € 58,00 |
Aubergine | Miso | Sesam |
|
Catch of the day | € 55,00 |
Chefs way |
|
Filet pur van Limoussin rund | € 58,00 |
Chefs way |