UITZONDERLIJK OPEN
U bent van harte welkom om te komen genieten van een heerlijke lunch in ons restaurant op Pinkstermaandag 20 mei.
THE NAVIGATOR MOMENT | |
---|---|
De chef's laten zich inspireren door het kunstwerk The Navigator Monument van Simon Dybbroe Møller. | |
Verfijnd lunchmenu bestaande uit: | |
3 GANGEN | € 60,00 |
CHEFS STEFAAN EN ELIEN koken dagvers een dagelijks wisselende driegangen. De gerechten op deze menu zijn samengesteld met respect voor de natuur, we proberen zoveel mogelijk te werken met de producten die het seizoen ons biedt. | |
4 GANGEN | € 90,00 |
5 GANGEN | € 110,00 |
Een vier of vijfgangenmenu met o.a. lekkers uit de Noordzee. De gerechten op deze menu zijn samengesteld met respect voor de natuur, we proberen zoveel mogelijk te werken met de producten die het seizoen ons biedt. | |
⤚ HET NAGERECHT | |
Het nagerecht van het vier of vijfgangenmenu is een unieke creatie van chef Elien. | |
⤚ WIJNEN | |
Onze wijnen zijn geselecteerd door onze sommelier Kenzo Lauwereins. ⬩Viergangen €90 met passende wijnen tot aan het nagerecht + €48. ⬩Vijfgangen €110 met passende wijnen tot aan het nagerecht + €58. |
④ VOORPROEVERTJE | |
---|---|
Voorproevertjes | Fris | Zilt | Hartig | |
④ VOORGERECHT 1 | |
Zeebaars | Snijboon | Kwark | Zuring | |
④ VOORGERECHT 2 | |
Duinasperges " Marc Dezwarte " | Morille | Polderaardappel | |
⑤ VOORGERECHT 3 | |
Nieroogkreeft | Koolrabi | Kokos | Kerrie | |
⑥ VOORGERECHT 4 | |
Noordzeetong | lamsoor | Royal belgian caviar | |
④ HOOFDGERECHT | |
Lam uit Zeeland | Groene Asperge | Daslook | Rozemarijn | |
④ NAGERECHT | |
2 X DESSERT ⬩ Cantaloupe meloen | Verveine + Ganache van Laphroaig | Sinaasappel | Poederolie | Hazelnoot | Baileys toffee | |
MENU ⑥ GANGEN | € 155,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 68 Euro | |
MENU ⑤ GANGEN | € 125,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 58 Euro | |
MENU ④ GANGEN | € 98,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 48 Euro |
De gerechten uit onze menu's zijn ook aan de kaart te bestellen: | |
---|---|
Voorgerechten aan | € 30,00 |
Hoofdgerechten aan | € 48,00 |
U bent van harte welkom om te komen genieten van een heerlijke lunch in ons restaurant op Pinkstermaandag 20 mei.