VERLOF
Beste klanten,
Wij zijn met verlof van 25 juni tot en met 4 juli.
Ontdek onze passie voor smaak en respect voor de natuur. | |
---|---|
Geniet van een verfijnde lunch samengesteld door Chefs Stefaan en Elien. Wij serveren een 3- of 4,5-gangenmenu dat met liefde en respect voor de natuur is gecreëerd. Onze gerechten worden bereid met de beste lokale en seizoensgebonden producten, waardoor iedere hap de pure smaak van het seizoen weerspiegelt. Laat je verrassen door een unieke combinatie van creativiteit en duurzaamheid, en beleef een culinaire reis waar ambacht en natuur samenkomen. |
|
Verfijnd lunchmenu bestaande uit: | |
3 GANGEN | € 65,00 |
4 GANGEN | € 95,00 |
5 GANGEN | € 115,00 |
⤚ WIJNEN | |
De unieke smaken van de gerechten maken het selecteren van bijpassende wijnen door sommelier Kenzo tot een uitdaging. Van harmonieus, samenspel tot stevig contrast, klassiek of nieuwe wereld, op de zorgvuldig samengestelde wijnkaart is de keuze onbeperkt.
|
④ VOORPROEVERTJE | |
---|---|
Voorproevertjes | Fris | Zilt | Hartig |
|
④ VOORGERECHT 1 | |
Wilde zeebaars | Komkommer | Karnemelk | Dille |
|
⑤ VOORGERECHT 2 | |
Tonato My Way | Burrata | Basilicum | San marzanotomaat ( Filip Vermeulen ) |
|
⑥ VOORGERECHT 3 | |
Tarbot | Bouchotmossel | Paksoi | Madras curry * |
|
④ VOORGERECHT 4 | |
Royal Belgian kaviaar " Signatuur Dish " | Zeeduivel | Dashi ** |
|
④ HOOFDGERECHT | |
Limousin-rund | Jonge wortel | Rozenmarijn | Lavendel |
|
④ NAGERECHT | |
2 X DESSERT Framboos | Gepofte paprika | Basilicumsiroop | Yoghurt Carta Fata | Rode seizoensvruchten | Cuberdons | Kalamansi | Vanille |
|
MENU ⑥ GANGEN | € 160,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 78 Euro |
|
MENU ⑤ GANGEN | € 130,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 68 Euro |
|
MENU ④ GANGEN | € 105,00 |
⬩ met passende wijnen tot aan het nagerecht + 58 Euro |
|
Indien u de kaaskar wenst ipv de 2 nagerechten, wordt een meerprijs gevraagd van 18 euro. |
De gerechten uit onze menu's zijn ook aan de kaart te bestellen: | |
---|---|
VOORGERECHTEN | |
Wilde zeebaar | € 35,00 |
Komkommer | Karnemelk | Dille |
|
Tomato My Way | € 35,00 |
Burrata | Basilicum | San marzanotomaat ( Filip Vermeulen ) |
|
Royal Belgian Kaviaar " Signatuur Dish " | € 55,00 |
Zeeduivel | Dashi |
|
Tarbot | € 40,00 |
Bouchotmossel | Paksoi | Madras curry |
|
HOOFDGERECHTEN | |
Limousin-rund | € 58,00 |
Jonge wortel | Rozemarijn | Lavendel |
|
Catch of the day | € 55,00 |
Chefs way |
|
Noordzeetong | € 58,00 |
Onze klassieker |
Beste klanten,
Wij zijn met verlof van 25 juni tot en met 4 juli.