VLASS, PUUR GASTRONOMIE

LIEVE VLASS LOVERS,

Wat hebben we u lang moeten missen.Het was een enorm moeilijke tijd voor ons en het team.Want wat is het zwaar als de gastronomie en gastvriijheid zo diep in ons hart zit, maar gasten ontvangen en verwennen gewoonweg niet kan.Dus wat zijn wij blij dat we u vanaf 8 juni weer mogen ontvangen.Uiteraard zullen wij tot in de puntjes zorg dragen voor een veilige omgeving met oog voor alle maatregelen.

Onze aanpassingen voor uw en onze veiligheid

Gepaste afstand tussen de medewerkers en met u als gast, extra hygiënemaatregelen, werken met handschoenen en extra poetsrondes tussen lunch ...

Lees meer

MENUKAART

GASTRONOMISCH WEEKEND

DE EETKAMER

In alle rust dineren met vrienden, familieleden of zakenrelaties? Onze eetkamer staat voor u open! Onze eetkamer met lange gastentafel bevindt zich op de eerste verdieping van het restaurant.

Menukeuze:

Middag
3-gangenmenu aan 45 euro (met aangepaste wijnen plus 30 euro )

Avond
4-gangenmenu aan 85 euro (met aangepaste wijnen 120 euro)
5-gangenmenu aan 98 euro (met aangepaste wijnen 138 euro)

Groepen
vanaf 7 tot max.14 personen
1 week op voorhand te reserveren

Wenst u nog meer informatie over onze eetkamer?
Bel of mail ons op 059301837 - info@vlass.be

SPECIALS

WIJNAVOND - FOOD & WINE
- met sommelier Kenzo -

Drie zondagavonden per jaar neemt onze sommelier Kenzo u mee op zijn zoektocht naar harmonie tussen wijn en gerecht. Dit evenwicht tussen geuren en smaken wordt blootgelegd aan de hand van enkele technieken.

In dit arrangement bieden wij jullie een 5-gangenmenu aan met geselecteerde wijnen. Een glaasje champagne om van start te gaan. Dit alles voor een prijs van € 150 p.p.

Wilt u ook genieten van deze special en kans maken op een wijnpakket ?

DE WIJNKAART.

De wijnliefhebber komt Bij Vlass volop aan zijn trekken. Vlass beschikt over een uitgebreide wijnkaart. De wijnen worden zorgvuldig geselecteerd door sommelier Kenzo. Hij is altijd graag op zoek naar buitencategorie wijnmakers die de optimale prijs-kwaliteit leveren.

Niet alleen bekende namen, maar juist ook vernieuwende, eigenzinnige wijnmakers met een visie naar elegantie. Wijnontwikkelingen volgt hij op de voet.  Of het nu gaat om wijnen van kleinschalige biologische wijnboeren of zogenoemde vins naturels waarbij tijdens het maken van de wijn zo min mogelijk wordt ingegrepen in natuurlijke processen.

De wijnen van sommelier Kenzo zijn geïnspireerd op het karakter van Stefaan zijn gerechten!

'Er zit meer filosofie in 1 glas wijn dan in alle boeken van de wereld'

CADEAUBON

Verras uw geliefden, vrienden of familie met onze cadeaubon! U kan bij ons terecht voor een cadeaucheque. De waarde kan u zelf bepalen. De bon kan ter plaatse opgehaald worden tijdens onze openingsuren of wij zenden u de bon op.

Voor meer info kan u ons bellen of mailen op 059 30 18 37 - info@vlass.be

‘Every gift from a friend is a wish for your happiness'

Een cadeaubon bestellen?

Klik hier!
`

SFEER

RESERVEREN

CONTACT

Restaurant Vlass
Stefaan Lauwereins & Tineke Derycke
Leopoldlaan 246
8430 Middelkerke
059 30 18 37
info@vlass.be

Gesloten op maandag en dinsdag en 
(Donderdagavond buiten schoolvakanties)

Verlof van 7 oktober tot 15 oktober 2020