VLASS, PUUR GASTRONOMIE

Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een nieuwe plek waar passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen een belangrijke rol, we laten ons leiden door de natuur en halen hier onze inspiratie uit. Om van de culinaire sensatie een echte beleving te maken, hechten wij veel belang aan gezelligheid. Daarom kiezen we bewust voor een intieme setting met een beperkt aantal plaatsen. Dat is wat VLASS charmant en elegant maakt.

In Middelkerke hebben we onze eigen driehoek gecreëerd tussen werk, familie en vrienden.En nodigen u graag uit om daar deel van uit te maken.

Want genieten doe je samen.

Lees meer

MENUKAART

GASTRONOMISCH WEEKEND

DE EETKAMER

In alle rust dineren met vrienden, familieleden of zakenrelaties? Onze eetkamer staat voor u open! Onze eetkamer met lange gastentafel bevindt zich op de eerste verdieping van het restaurant.

Groepen
vanaf 7 tot max.14 personen
1 week op voorhand te reserveren

Wenst u nog meer informatie over onze eetkamer?
Bel of mail ons op 059301837 - info@vlass.be

SPECIALS

WIJNAVOND - FOOD & WINE
- met sommelier Kenzo -

Drie zondagavonden per jaar neemt onze sommelier Kenzo u mee op zijn zoektocht naar harmonie tussen wijn en gerecht. Dit evenwicht tussen geuren en smaken wordt blootgelegd aan de hand van enkele technieken.

In dit arrangement bieden wij jullie een 5-gangenmenu aan met geselecteerde wijnen. Een glaasje champagne om van start te gaan. Dit alles voor een prijs van € 150 p.p.

Wilt u ook genieten van deze special en kans maken op een wijnpakket ?

DE WIJNKAART.

De wijnliefhebber komt Bij Vlass volop aan zijn trekken. Vlass beschikt over een uitgebreide wijnkaart. De wijnen worden zorgvuldig geselecteerd door sommelier Kenzo. Hij is altijd graag op zoek naar buitencategorie wijnmakers die de optimale prijs-kwaliteit leveren.

Niet alleen bekende namen, maar juist ook vernieuwende, eigenzinnige wijnmakers met een visie naar elegantie. Wijnontwikkelingen volgt hij op de voet.  Of het nu gaat om wijnen van kleinschalige biologische wijnboeren of zogenoemde vins naturels waarbij tijdens het maken van de wijn zo min mogelijk wordt ingegrepen in natuurlijke processen.

De wijnen van sommelier Kenzo zijn geïnspireerd op het karakter van Stefaan en Elien hun gerechten!

'Er zit meer filosofie in 1 glas wijn dan in alle boeken van de wereld'

CADEAUBON

Verras uw geliefden, vrienden of familie met onze cadeaubon! U kan bij ons terecht voor een cadeaucheque. De waarde kan u zelf bepalen. De bon kan ter plaatse opgehaald worden tijdens onze openingsuren of wij zenden u de bon op.

Voor meer info kan u ons bellen of mailen op 059 30 18 37 - info@vlass.be

‘Every gift from a friend is a wish for your happiness'

Een cadeaubon bestellen?

Klik hier!
`

SFEER

RESERVEREN

CONTACT

Restaurant Vlass
Stefaan Lauwereins & Tineke Derycke
Leopoldlaan 246
8430 Middelkerke
059 30 18 37
info@vlass.be

Gesloten op maandag en dinsdag en 
donderdagavond 

uitzonderlijk open op maandagmiddag 6 juni 2022

Vakantieperiode 

het restaurant zal gesloten zijn :

Op zondagavond 19 ,22,23 juni