VLASS, PUUR GASTRONOMIE

Gastvrouw Tineke heet u van harte welkom. Met passie voor het vak staan wij iedere dag klaar, om u gastvrij te ontvangen in een warme, gezellige en ongedwongen sfeer.

Geleid door de seizoenen en met een liefde voor verse en lokale producten, creëren chefs Stefaan en Elien samen uitzonderlijke gerechten.

Onze sommelier Kenzo geeft een mooie collectie aan bekende en onbekende wijnen aangelegd en weet bij ieder gerecht, de beste wijn te adviseren. Met veel enthousiasme en kennis vertelt hij u graag alles over de verschillende wijnen om u de ultieme culinaire ervaring te bieden.

VLASS heeft een warm interieur met chique accenten, maar toch blijft de ambiance relaxt. Om de gast comfortabel te laten geniet...

Lees meer

MENUKAART

GASTRONOMISCH WEEKEND

DE EETKAMER

In alle rust dineren met vrienden, familieleden of zakenrelaties? Onze eetkamer staat voor u open! Onze eetkamer met lange gastentafel bevindt zich op de eerste verdieping van het restaurant.

Groepen
vanaf 7 tot max.14 personen
1 week op voorhand te reserveren

Wenst u nog meer informatie over onze eetkamer?
Bel of mail ons op 059301837 - info@vlass.be

SPECIALS

WIJNAVOND - FOOD & WINE
- met sommelier Kenzo -

Drie zondagavonden per jaar neemt onze sommelier Kenzo u mee op zijn zoektocht naar harmonie tussen wijn en gerecht. Dit evenwicht tussen geuren en smaken wordt blootgelegd aan de hand van enkele technieken.

In dit arrangement bieden wij jullie een 5-gangenmenu aan met geselecteerde wijnen. Een glaasje champagne om van start te gaan. Dit alles voor een prijs van € 180 p.p.

DE WIJNKAART.

De wijnliefhebber komt Bij Vlass volop aan zijn trekken. Vlass beschikt over een uitgebreide wijnkaart. De wijnen worden zorgvuldig geselecteerd door sommelier Kenzo. Hij is altijd graag op zoek naar buitencategorie wijnmakers die de optimale prijs-kwaliteit leveren.

Niet alleen bekende namen, maar juist ook vernieuwende, eigenzinnige wijnmakers met een visie naar elegantie. Wijnontwikkelingen volgt hij op de voet.  Of het nu gaat om wijnen van kleinschalige biologische wijnboeren of zogenoemde vins naturels waarbij tijdens het maken van de wijn zo min mogelijk wordt ingegrepen in natuurlijke processen.

De wijnen van sommelier Kenzo zijn geïnspireerd op het karakter van Stefaan en Elien hun gerechten!

'Er zit meer filosofie in 1 glas wijn dan in alle boeken van de wereld'

MAAK KENNIS MET SOMMELIER KENZO ZIJN WIJNABONNEMENT CONCEPT!

Kies uw abonnement waar je elke maand mee wil verrast worden. 
Elk type abonnement brengt een grote verscheidenheid van wijnen of bubbels!
Aan huis geleverd in heel België!

www.zeal-of-grapes.be

CADEAUBON

Verras uw geliefden, vrienden of familie met onze cadeaubon! U kan bij ons terecht voor een cadeaucheque. De waarde kan u zelf bepalen. De bon kan ter plaatse opgehaald worden tijdens onze openingsuren of wij zenden u de bon op.

Voor meer info kan u ons bellen of mailen op 059 30 18 37 - info@vlass.be

‘Every gift from a friend is a wish for your happiness'

Een cadeaubon bestellen?

Klik hier!
`

SFEER

RESERVEREN

CONTACT

Restaurant Vlass
Stefaan Lauwereins & Tineke Derycke
Leopoldlaan 246
8430 Middelkerke

BTW 0679271895
059 30 18 37
info@vlass.be

Gesloten op maandag en dinsdag en 
donderdagavond 

Vakantieperiode 

22 mei tot 6 juni  2024

9 oktober tot 18 oktober 2024